ارسال پیامک / info@womenrightful.com
info@womenrightful.com

نسل جدید دانشمندان زن مسلمان، توانایی و انگیزه بالایی دارند

صیانت از حقوق زنان > بلاگ > نسل جدید دانشمندان زن مسلمان، توانایی و انگیزه بالایی دارند

رئیس بخش دارورسانی و نانوپزشکی دانشگاه کینگز لندن و اهل فلسطین و یکی از سخنرانان مراسم اعطای این جایزه گفت: نسل جدید دانشمندان زن توان و انگیزه بالایی برای افزایش سهم زنان در علم دارند.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی جایزه مصطفی(ص)، تالار وحدت صبح امروز (دوشنبه/ ۲۰ آبان) میزبان سومین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) به پنج برگزیده جهان اسلام بود.

این مراسم با حضور علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و عضو هیأت مدیره بنیاد مصطفی(ص)، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس شورای سیاست­گذاری جایزه مصطفی(ص) و علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جوایز پنج برگزیده این دوره اهدا شد.

خلود کمال از فلسطین با ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم گفت: بنیاد مصطفی(ص) را برای اولین بار چند سال قبل شناختم و امسال اولین بار به ایران سفر و در مراسم آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) شرکت کردم.

وی افزود: در ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) با توانمندی­های نسل جوان دانشمندان آشنا و از آن خوشحال شدم.

الجمال اظهار داشت: در پنل­ها دوست­های زیادی پیدا کردم، همچنین به رغم برنامه فشرده‌ای که داشتیم شنیدن سخنرانی ها واقعا مفید بود.

الجمال گفت: باید بدانیم عملکرد ما خوب است ولی می توانیم بهتر عمل کنیم و امیدوارم طی ۱۰ سال آینده بیش از ۵۰ درصد از دانشمندان زن باشند.

وی تصریح کرد: نسل جوان دانشمندان زن توان و انگیزه زیادی دارند؛ باید این فرصت را به آنها بدهیم تا این روند را با قدرت طی کنند.

این محقق فلسطینی‌تبار افزود: از طرف خود می توانم بگویم جایزه مصطفی(ص) باعث انگیزه‌بخشی به همه ما است. علم و فناوری باید همراه هم باشند؛ این فلسفه دقیقی است که جایزه مصطفی(ص) انتخاب کرده و امیدوارم به انقلابی در علم تبدیل شود.

وی با تقدیر از تلاش­های برگزارکنندگان جایزه مصطفی(ص) برای تلاش و شناخته شدن دانشمندان مسلمان دیگر و فرهنگ ایرانی به سخنان خود پایان داد.

پاسخ بدهید