ارسال پیامک / info@womenrightful.com
info@womenrightful.com
صیانت از حقوق زنان > بلاگ > گزارشی از پیشرفت بانوان ایران به جامعه‌ جهانی

جمهوری اسلامی ایران در اجلاس «پکن ۲۵» که از امروز به مدت سه روز در بانکوک برگزار می‌شود، در پنلی تخصصی، وضعیت توانمندسازی اقتصادی بانوان ایرانی با رویکرد اشتغال را تشریح می‌کند؛ جهاددانشگاهی به‌عنوان مجری طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در این اجلاس شرکت کرده است.

به گزارش ایسنا، اجلاس پکن ۲۵ به مناسب بیست و پنجمین سالگرد اعلامیه پکن در بانکوک مقر آسیا اقیانوسیه (اسکاپ) برگزار می‌شود. این کنفرانس از امروز آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.

در روز نخست این نشست نمایندگان مسئول حوزه زنان کشورها به ارائه وضعیت پیشرفت زنان می‌پردازند. جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست دارای پنل است و به‌طور تخصصی در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی زنان با رویکرد اشتغال بانوان سرپرست خانوار گزارشی از پیشرفت بانوان ایران را به جامعه جهانی ارائه می‌دهد.

در این اجلاس هیاتی به ریاست معصومه ابتکار، معاون امور بانوان و خانواده رییس‌جمهور با حضور دکتر عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهناز امامدادی، رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی و مشاغل خانگی، دکتر محمدصادق بیجندی، معاون رییس جهاددانشگاهی و سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان و جمعی از مدیران و کارشناسان جهاددانشگاهی و تعدادی از پیشرانان و کارآفرینان فعال در حوزه زنان در کل کشور به ارایه‌ اقدامات کشورمان در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار می‌پردازند و در نمایشگاه جانبی اجلاس نیز شرکت خواهند کرد.

جهاددانشگاهی به‌عنوان مجری طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در بیست و پنجمین کنفرانس پکن ۲۵ در محل سازمان ملل در جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در کشور تایلند (بانکوک) شرکت کرده است و در نمایشگاه جانبی آن شرکت خواهد داشت.

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به دنبال شبکه‌سازی و ایجاد شبکه‌های عملیاتی و نقش توسعه و واسطه بین متقاضی و برندهای ملی، محلی و پیشران است که ذیل تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه بین جهاددانشگاهی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف مهارت افزایی زنان سرپرست خانوار و نتیجه محور بودن اشتغال این زنان توسط جهاددانشگاهی در ۲۵ استان برگزار می‌شود.

بزرگ‌نمایی مشکلات زنان ایرانی توسط رسانه‌های جریان‌ساز جهانی

دکتر معصومه ابتکار که برای شرکت در بیست و پنجمین اجلاس اعلامیه سند پکن به بانکوک رفته، هدف خود از این سفر را ارائه گزارش و ارزیابی‌ها از پیشرفت‌های زنان ایرانی، تلاش دولت برای ارتقای جایگاه آنان و همین‌طور بررسی مشکلات این قشر اعلام کرد و افزود: این نشست منطقه‌ای فرصتی برای تمام کشورهای آسیا و اقیانوسیه است تا در کنار یکدیگر تجربیات خود در حوزه‌های تخصصی زنان، دستاوردهای حاصله و همچنین نگرانی‌های موجود در این رابطه را با هم تبادل، ارزیابی و به اشتراک بگذارند.

وی با بیان اینکه ما نیز به نمایندگی از کشور ایران دستاوردها و پیشرفت‌های زنان ایرانی را که قابل توجه است را معرفی خواهیم کرد، گفت: در بسیاری از زمینه‌ها رشد خوبی داشته‌ایم که آن‌ها را معرفی می‌کنیم تا بدین ترتیب تجربیات و پیشرفت‌هایمان را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم چراکه برای تخریب زن و رژیم ایرانی تلاش بسیاری می‌شود و بسیاری از رسانه‌های جریان ساز جهانی نسبت به ایران و زنان ایرانی سوگیری و سعی در بزرگنمایی مشکلات زنانمان دارند درحالی‌که برای زنان در تمام دنیا مشکل وجود دارد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده همچنین به پیشرفت زنان ایرانی و دستاوردهای آنان در زمینه‌های علمی، پزشکی، کشاورزی، فناوری‌های نوین، شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع‌دستی و … اشاره کرد و افزود: این در حالی است که اختصاص ۳۰ درصدی پست‌های مدیریتی به زنان، ایجاد گفت‌وگوی بین نسلی، موضوع ارتقای تاب‌آوری اجتماعی، تلاش بهزیستی برای توسعه اورژانس اجتماعی و ایجاد مراکز مداخله در بحران که به بیش از ۴۰۰ مرکز افزایش‌یافته، فعالیت در زمینه منع خشونت علیه زنان و کودکان، اصلاح و بهبود قوانین که به‌عنوان‌مثال هم‌اکنون ۱۰ لایحه در دولت و معاونت زنان در حال بررسی است، از جمله اقدامات دولت دوازدهم به شمار می‌رود که در اجلاس مذکور به آن‌ها نیز می‌پردازیم.

طبق اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، ابتکار بیان کرد: علاوه بر بررسی موضوع اشتغال زنان سرپرست خانوار، تصویری واقعی از زن ایرانی ارائه و به مشکلات هم خواهیم پرداخت.

پاسخ بدهید