ارسال پیامک / info@womenrightful.com
info@womenrightful.com
صیانت از حقوق زنان > بلاگ > کرمان رتبه هفتم کشور در تعداد زنان جوان
رونمایی از سند "ارتقاء وضعیت زنان و خانواده" استان کرمان

کرمان رتبه هفتم کشور در تعداد زنان جوان

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به اینکه کرمان پهناورترین استان کشور است اظهار کرد: حدود ۹۰۰ هزار نفر زنان شهری و ۷۰۰ هزار نفر آمار زنان روستایی استان است که در تعداد زنان جوان رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده ایم.

“فاطمه السادات حسینی” امروز شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در ارتباط ویدئوکنفرانس با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان اظهار کرد: سند “ارتقاء وضعیت زنان و خانواده” سند خوب و راهبردی است که به افزایش تعامل و هم افزایی مدیران استان در حوزه زنان و ارتقاء جایگاه زنان و تحکیم بنیان خانواده کمک می کند و آسیب ها و ظرفیت های هر شهرستان تبیین شده است.

وی با اشاره به اینکه کرمان پهناورترین استان کشور است اظهار کرد: حدود ۹۰۰ هزار نفر زنان شهری و ۷۰۰ هزار نفر آمار زنان روستایی استان است که در تعداد زنان جوان رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده ایم.

حسینی تصریح کرد: کرمان در آمار زنان سرپرست خانوار رتبه چهارم کشور را دارد و در نرخ اشتغال زنان رتبه چهاردهم و در نرخ بیکاری دختران تحصیلکرده رتبه شانزدهم کشور را داریم و دلیل این است که تحصیلات دانشگاهی بانوان استان کرمان نسبت به برخی استان ها بیشتر است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان بیان کرد: کرمان رتبه نخست کشور را در مشارکت اجتماعی زنان دارد و ۳۰۰ دهیار و عضو شورای شهر استان خانم هستند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه های شاخص اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در سال گذشته اظهار کرد: ۲۲۰۰ بانوی کارآفرین در استان کرمان فعالیت می کنند که دوره های حرفه آموزی و کسب مهارت را در استان دنبال می کنیم و اجرای طرح اشتغال پایدار برای ۹۵۰ نفر بانوان حاشیه شهر طی سه سال اجرا می شود.

حسینی بیان کرد: برای حدود ۵۰۰۰ نفر زن سرپرست خانوار شغل ایجاد کرده ایم و مرکز رشد و فناوری بانوان استان کرمان راه اندازی شده که در این مرکز ۱۲ ایده شناسایی و ۴۵۰ میلیون تومان اعتبار از معاونت علمی ریاست جمهوری جذب شده است.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه سمابانو پیوستن به جمع بازارهای الکترونیکی تصریح کرد: همچنین در راستای خدمات اجتماعی بانوان در استان، مرکز ماده ۱۶ زنان را راه اندازی کردیم و طرح ریحان با رویکرد خلاقانه و کارآفرینی با همکاری بهزیستی در استان کرمان اجرا شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: با توجه به بالا بودن آمار زنان بدسرپرست که زیر ۴۰ سال سن دارند، خلاء قانونی وجود دارد و نمی توانند تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار بگیرند و مشکلاتی در جامعه ایجاد شده که باید در این زمینه بررسی و اصلاح صورت بگیرد تا از مشکلات اجتماعی جلوگیری بشود.

وی افزود: دخترانی که در مراکز بهزیستی نگهداری می شوند، تا ۱۸ سالگی تحت پوشش هستند و در این زمان رها می شوند که مشکلاتی را به وجود می آورد و باید راهکار قانونی برای این مسئله اتخاذ شود و این مسئله خاص استان کرمان نیست و مربوط به کل کشور است.

حسینی اظهار کرد: در شهرستان های جنوبی استان کرمان محرومیت زیادی وجود دارد و دختران، زنان و کودکان بیشترین آسیب را می بینند و به دلیل مسائل فرهنگی و فاصله بین روستاها، دختران زود ترک تحصیل می کنند که خواستار احداث هنرستان شبانه روزی در زهکلوت هستیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان تصریح کرد: احداث سالن سرپوشیده یا پارک های ویژه بانوان از خواسته های زنان مناطق جنوبی و شرق استان کرمان است و درخواست همکاری معاونت زنان ریاست جمهوری را در این زمینه خواستاریم.

حسینی در پایان گفت: ۱۴ طرح توسط سازمان های مردم نهاد در سند ارتقاء وضعیت زنان استان کرمان تدوین شده است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه از طریق ارتباط ویدئوکنفرانس با حضور معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، سند “ارتقاء وضعیت زنان و خانواده” استان کرمان رونمایی شد.

پاسخ بدهید