ارسال پیامک / info@womenrightful.com
info@womenrightful.com

برگزاری جشنواره «بهیندخت» ویژه دختران دانش‌آموز و دانشجومعلمان در دو سطح ملی و بین‌المللی

صیانت از حقوق زنان > بلاگ > برگزاری جشنواره «بهیندخت» ویژه دختران دانش‌آموز و دانشجومعلمان در دو سطح ملی و بین‌المللی

رابعه امامی رضوی در خصوص جشنواره ملی بهیندخت که با هدف هویت بخشی به دختران دانش آموز و دانشجو معلمان برگزار می‌شود، گفت: سال گذشته نزدیک ۹۰۰۰ نفر در سطح کشور در این جشنواره شرکت کردند و این جشنواره در روز میلاد حضرت معصومه (س) در استان قم کلید خورد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در چهار سطح دانش‌آموزان ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم و دختران دانشجو در دانشگاه فرهنگیان آغاز به کار کرده است، ادامه داد: این جشنواره در دو سطح ملی و بین‌المللی برنامه‌های خود را ارائه کرده است و دانش آموزان ایرانی مقیم خارج از کشور که در مدارس ایرانی زیر نظر آموزش و پرورش ایران تحصیل می‌کنند می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد: در مقطع ابتدایی به منظور هویت بخشی تمدن ایرانی و اسلامی، ما در دو بخش نقاشی و خطاطی برای دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کردیم. در حوزه نقاشی موضوع آزاد برای دانش‌آموزان ابتدایی داشتیم. در حوزه خطاطی نیز در بحث تمدن ایرانی و اسلامی از حکایت‌ها بهره گرفتیم و یکی از حکایات سعدی را برای خطاطی دختران انتخاب کردیم تا دختران با تمرین و تکرار این خط هویت دخترانه و تمدنی خود را تثبیت کنند.

امامی رضوی درباره برنامه‌های این جشنواره برای دانش آموزان متوسطه نیز اظهارکرد: برای دانش آموزان متوسطه اول در سه بخش کار کردیم. در حوزه هویت بخشی در پادکستی با موضوع اینکه «من به اینکه دختر ایرانی هستم افتخار می‌کنم»، کار کردیم. محور دلنوشته با موضوع «زمزمه‌هایی با حضرت معصومه(س)» و عکس برای یک دختر شهید هم داشتیم. در متوسطه دوم با توجه به شعار سال که رشد تولید و مهار تورم است، برنامه خود را در زمینه کارآفرینی چیدیم. به طوری که دختران یکی از برنامه‌های خود در این حوزه را که به تولید رسیده است ارائه دهند. بخش دوم نیز در حوزه ویدئوکست با محور خانواده و خاطرات مدرسه است.

وی درباره برنامه‌های جشنواره در خصوص دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان هم توضیح داد: برای این دسته از مخاطبین در دو محور ورود کردیم. این شرکت‌کنندگان باید تولید کلیپ در ارتباط با نقش و جایگاه دختران و زنان در جامعه‌ داشته باشند. در بحث ایده پردازی و خلاقیت نیز باید با موضوع زنان و دختران ایده‌های خود را ارائه دهند.

امام رضوی با بیان اینکه حدود ۲۵۰۰ نفر تا کنون در این جشنواره شرکت کرده‌اند، گفت: همچنین ابتکار و نوع آوری، بومی سازی استانی، توجه به ظرافت دخترانگی، جامعه پسندی شاخص‌های برگزیدن شرکت کنندگان است. اکثر شرکت کنندگان دانش آموزان ساکن در روستاها و شهرستان‌ها بوده‌اند. متقاضیان شرکت در این جشنواره می‌توانند با مراجعه به شبکه شاد از قسمت “رفیق راه” اقدام کنند. اختتامیه این جشنواره همزمان با روز دانش آموز در ۱۳ آبان برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

پاسخ بدهید